Till kvällens blåsiga löprunda gjorde jag ett kul och smart drag. Jag tog fram gamla favoriter, eller gamla och gamla. Jag tog en grym löparjacka från förra vintern och ett par tjockare löparskor som kanske är 2-3 år gamla. Men jäklar vad nöjd jag är med kvällens val.

Jackan är en Craft Elite Run Weather Jacket och skorna ett par adidas marathon 10 tr, där tr står för terräng eller trail om man vill ta det på engelska. Jackan är en favorit och trots att den är så tunn och följsam så gör den ändå sitt jobb och håller värmen. Och så har den en luva som sitter på fantastiskt bra när man behöver den. Jag har skrivit mer om den i ett tidigare blogginlägg.

Skorna är en terrängvariant av mina numera gamla favoriter adidas marathon 10 som jag började springa med 2010 och sedan dess har haft några par av. Passformen är kalasar på både på både den vanliga varianten men också på denna terrängvariant. Terrängvarianten är tjockare, varmare och fortfarande min bästa vinterdojja. Dessa skor har jag pratat om tidigare, läs mer om det i detta blogginlägg.

Craft Elite Run Weather Jacket

Fantastiska favoriter som kommer bli använda i vinter också!

 

Share Button