Löpcoaching till företag

Här ser du de tjänster som jag erbjuder företag i Göteborg eller Halmstad eller i närheten av västkusten. Alla priser är exklusive moms.

För bokning eller mer information, maila mig på snabbafotter@gmail.com eller 0706 117 117. Följ mig gärna på instagram på snabbafotterkenth.

Önskar du något annat upplägg eller behöver löpcoaching på annan ort så hör gärna av dig så ska jag försöka hjälpa dig.

Löpcoaching till företag


  • Företagslöpning, 1 till 4 tillfällen á 60 minuter

En löpcoach möter upp er på en förutbestämd plats och genomför löpträning där alla som kan jogga 10 minuter kan vara med. Träningspassen kan t ex innehålla intervaller, backträning, löpteknik, löpskolning och löpstyrka. Pris: 1800 kr/pass


  • Företagslöpning, minst 5 tillfällen á 60 minuter

En löpcoach möter upp er på en förutbestämd plats och genomför löpträning där alla som kan jogga 10 minuter kan vara med. Träningspassen kan t ex innehålla intervaller, backträning, löpteknik, löpskolning och löpstyrka. Pris: 1500 kr/pass.


  • Löpteknik, 1 tillfälle á 120 minuter

Ett pass med löpteknik. Med en bättre löpteknik kan man springa snabbare, längre, snyggare, effektivare och inte minst så minskar det risken för tråkiga skador. Pris: 2900 kr.


  • Löpteknik, 2 tillfälle á 60 minuter

Två pass med löpteknik. Med en bättre löpteknik kan man springa snabbare, längre, snyggare, effektivare och inte minst så minskar det risken för tråkiga skador. Pris: 3500 kr.


  • Föreläsning

Vi genomför föreläsningar som kan handla om olika ämnen, men ofta med fokus på inspiration och motivation. Pris: 5000 kr.


  • Föreläsning i samband med företagslöpning

Vi genomför föreläsningar som kan handla om olika ämnen, men ofta med fokus på inspiration och motivation. Pris: 3500 kr.


Share Button