Märker ni vilken härlig sommar vi har? Midsommar har varit och på onsdag är det den 1 juli. Vi är alltså mitt uppe i den svenska sommaren och hur mycket vi än gillar den så går den alltid alldeles för fort. Och vips så är den slut och så är det höst. Vi är säkert många som planerar för vad vi ska göra redan nu och det är faktiskt hög tid att göra det. Ska man anmäla sig till populära lopp kan det vara för sent för längesen, det kan ha varit både fullt och deadline för längesen. Men även annat än lopp behöver planeras in i kalendern, som t ex uppföljningen av vår succé från i våras, Löplyx. Namnet är klockrent, för löplyx är precis vad det är. Under en helg kombinerar vi lite löpning med spa och god mat på Falkenberg Strandbad.

Detta är en helg för oss som inte bara vill springa ihjäl oss utan kanske framförallt vill ha löpningen som en skön motionsform, vill komma igång med löpningen, få lite tips vad gäller löpteknik och även en boost inför senare delen av hösten och vintern. Men vi uppskattar också en fin hotellanläggning där vi kan lyxa lite extra och unnar oss gärna att äta och dricka gott på kvällarna. Känns detta som det passar in på dig? Då ska du hänga med på Löplyx i Falkenberg den 2-4 oktober. När vi arrangerade detta i våras så var det en blandad skara med deltagare, en del kom själva, en del kom med sin respektive och några tog med sig några från kompisgänget. Jag tror till och med att det var någon som fick det i present och inte visste vad som skulle hända under helgen.

Löplyx arrangerar jag tillsammans med det härliga bloggparet Emring & Järlmo som man aldrig får tråkigt med. Camilla & Johan är vana vid att arrangera helgläger så det brukar flyta på bra, det tycker jag är viktigt. En massa information om helgen och hur du anmäler dig hittar du här hos Emring & Järlmo. Och självklart kan alla vara med!

banner-lyx

Share Button