En intensiv löparhelg med Löplyx är över för den här gången. Jag har träffat nya och gamla bekantskaper i Stenungsund. Men jag tar helgen från början, dvs redan i fredags.

Efter tröskelpasset med TSM Running i torsdags kväll var det bara hem och packa väskan för tidigt fredag morgon tog jag tåget ner till Göteborg. Jag hälsade på Alpresor lite snabbt och sen träffade jag Marie som skriver på Träningsguiden.net. Vi har mycket gemensamma tankar och planerar för kommande samarbete så det ska bli väldigt kul. Efter långmöte med lunch med Marie fortsatte jag upp till Stenungsund.

Skärmavbild 2015-03-23 kl. 23.22.30

Vi står i startgroparna till en spännande vår!

Väl framme på Stenungsbaden Yacht Club mötte jag Emring & Järlmo, mina partners för Löplyx och vi fick en liten stund för oss själva innan det blev middag med de deltagare som kom redan i fredags kväll. Jag hade lite jobb att göra så det blev en sen kväll innan jag släckte lampan för att vakna tidigt i lördags morse och träffa alla deltagare för Löplyxhelgen.

Vi körde på i ett bra tempo och fick till ett förmiddagspass med fokus på löpteknik innan lunch, sen en föreläsning efter lunch som drog över med nästan en timme, men det var inte mitt fel, snarare att deltagarna hade så mycket nyfikna frågor, så det tar jag snarare som ett bra betyg. Jag hann i alla fall förbi spa-avdelningen lite snabbt innan det var dags för eftermiddagspasset som fokuserade på löpskolning. Och sen, sen fanns det mer tid för spa-avdelningen och självklart var jag där. Vi var många som passade på och visst slank det ner lite god dryck också, det var vi värda. Att sitta i en pool med likasinnade och snacka löpning en tidig lördagskväll innan middagen var inte fy skam. Middagen flöt på fint och Craft som var med som sponsor tävlade också ut nya kompressionstights till ett par lyckliga vinnare. Många undrade om våra kläder från Craft och våra långa tights heter Craft Delta compression long tights och jackan heter Craft Focus hood jacket. Efter lite mingel i baren drog vi oss tillbaka så vi var pigga och glada söndag morgon.

Frukostbuffé söndag morgon och en del kände av lördagens träning på ett bra sätt, precis som det ska vara. Vi körde ett pass med fokus på löpstyrka innan vi avrundade första helgen med Löplyx med en kort avslutning och de som ville åt även lunch på Stenungsbaden Yacht Club.

Allt som allt en kul och bra helg med mycket löprelaterat jobb, precis som jag vill ha det. Med så fin feedback vi fick från deltagarna vid avslutningen, via instagram och via mail efteråt så ser vi redan fram emot nästa version av Löplyx!

Craft Elite Weather Jacket

Craft Elite Weather Jacket

Löplyx löpare på väg ut

Löplyx löpare på väg ut!

Löplyx ute på träning

Löplyx ute på träning!

Craft Focus hood jacket och Craft Delta compression tights

Craft Focus hood jacket och Craft Delta compression tights!

Share Button