Vet man inte vad man ska önska sig i julklapp eller vill ha förslag på vad man kan köpa till någon annan så måste ju att få hjälp av en erfaren löpcoach vara en fantastisk julklapp! Det blir liksom nytta, nöje och upplevelse på samma gång, lite som de där Kindereggen!

En del vet kanske att jag jobbar som löpcoach även om jag kanske inte är så tydlig med vad det är jag gör eller vad jag faktiskt erbjuder så nu tänkte jag komma med några konkreta julklappstips. Att ha julklappstips och julkalendrar hittar man säkert lite varstans i bloggvärlden men eftersom en del redan mailat in och köpt lite löpcoaching i julklapp så tänkte jag att då får jag skriva ett blogginlägg om det också.

Löpteknik, där vi ses live (Mest i Stockholm men också Halmstad/Göteborg och Östersund/Åre):

3 tillfällen:     1800 kronor               2 tillfällen:     1300 kronor                1 tillfälle: 800 kronor

Träningsupplägg mot dina mål, där jag skickar individuellt anpassat träningsupplägg varannan vecka.

6 månader:     4200 kronor              3 månader:     2200 kronor              1 månad: 800 kronor

Så passa på att önska dig något bra i julklapp eller gör någon annan glad med en bra julklapp! Maila mig på snabbafotter(at)gmail.com för beställning!

IMG_2515 tylösand snabbafotter

En annan bra julklapp kan vara att anmäla både sig själv och flera till löparhelgen med lyx i Stenungsund i mars. Kika in här för att läsa mer om den helgen. Det kommer troligtvis finnas utrymme att utvidga helgen till att bli fredag-söndag för mer lyx och mer löpning. Håll utkik om det framöver.

Löplyx

Share Button