Löplyx

Löplyx

Vi är inne i november månad och många har kanske tagit en medveten säsongsvila vad gäller löpningen och en del har säkert också börjat sikta in sig på nästa säsong. Låt oss hjälpa dig att komma igång med löpträningen till våren på bästa tänkbara sätt, genom att under en helg kombinera löpning med god mat och SPA på Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund, fyra mil norr om Göteborg.

Under två dagar kommer du få en verktygslåda med tips inom löpträning, löpstyrka och löpteknik, men också bli inspirerad och få tips på du håller motivationen uppe. Hur gör du för att nå just dina mål? Hur ska du tänka?

Häng med mig som löpcoach och Emring & Järlmo, som också arrangerat succén Boozt så kommer du få njuta av en lyxig helg med vackra miljöer, härliga träningspass, god mat, ett fantastiskt SPA och göra dig redo för löpsäsongen 2015.

Det här låter väl som en perfekt start på våren!?
För vem?

Kom som du är, gammal som ung, kille som tjej, alla är välkomna!

När?

21 – 22 mars 2015

Var?

Stenungsbaden Yacht Club, Stenungsund

Vad ingår?
 • Hotellvistelse från lördag 21/3 till söndag 22/3
 • Del i dubbelrum, enkelrum
 • SPA
 • Föreläsning
 • Lunch
 • Träningspass
 • Minimässa
 • Fika med kaffe och smörgås
 • Middag med underhållning
 • Överraskingar och ”prova på”
 • Frukost
Pris:

Paket 1 – Del i dubbelrum: 1 995 kr
Paket 2 – Enkelrum: 2 295 kr

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info@emringjarlmo.se
Om du anmäler flera personer samtidigt så ange allas mejladresser.
Anmäl dig nu – betala senast 31 januari.
OBS! Anmälan är bindande och du ansvarar själv för att hitta ersättare om du skulle få förhinder.
Stenungsbaden Yacht Club
Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

 1. Rund är också en form: Ja, det kommer säkert bli kanonbra på Stenungsbaden. Häng på själv eller ta med dig någon eller flera. I våra läger brukar det vara ganska blandat mellan de som åker själva och de som åker två eller flera, så inget är vanligare eller ovanligare än något annat. Det är inte jag som har kontakten med hotellet så jag vet inte riktigt och det kanske inte är hugget i sten heller, kan bero på hur hotellet i övrigt blir belagt. Ja, jag försökte i alla fall kämpa i New York! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *