Det kanske är vanligare att man pratar om ”dagen efter” och då i lite olika sammanhang men även dagen före kan ju vara lite speciell. I det här fallet tänker jag på dagen före an mara och just nu i New York.

Eftersom vi kom hit först igår kväll så hade jag inte gjort något utav det man ”måste”, dvs ta en lätt morgonjogg i parken och det klarade jag ju av i morse, käka en massa frukost på en kul diner och gå på mässan och hämta ut nummerlappen. Efter morgonjoggen käkade jag gröt med banan, 3 stekta ägg med potatis och nästan ett paket bacon och så lite toast och 3 koppar te på det. Men hmm, nu när jag skriver detta så borde jag fått juice också. Jaja, jag blev mätt i alla fall. Efter det som hoppade vi världsvant på tunnelbanan och drog down town och jag gick på mässan och Sara skulle shoppa (sånt som inte finns på mässan). Mässan var ungefär som den brukar vara och jag håller nog Boston och kanske också Berlin som lite bättre eller roligare. Men det är kul att lalla runt lite och titta på folk och känna in lite av atmosfären. Men det blev inga köp.

IMG_0136 nyc marathon

IMG_0138 nyc marathon

2014-11-01 12.33.14

2014-11-01 11.37.10

Kolla vilka godingar! Jäkligt snygga adidas adios boost och jag vet att de är grymt bra, jag springer själv i de mörkblå i bilden. Men bara för att jag vill skulle jag ju köpt de klarblå också. Hmm, får kanske bli ett par såna ändå!

Vi drog vidare för lunch i Upper East, sidan som jag inte känner mig så hemma i, men vi hade fått tips och bokat restaurang i förväg så det vara bara att åka dit. Det passade ju bra också för Sant Ambroeus är italienskt och det fanns mycket pasta på menyn. Men sen var det slut på den delen av dagen. Jag fångade lätt in en gul cab och vi åkte hem tvärs igenom Central Park och visst kommer det en känsla att det är skönt när jag imorgon kommit så här långt. Man svänger in i Central Park efter ungefär 38 km.

Nu har jag vilat benen på sängen, läst på lite inför morgondagens lilla guidejobb och fixat med kläder och nummerlapp.

Share Button