När jag är i New York och jag räknade efter att det nionde gången nu, så har det nästan alltid blivit morgonjoggar i Central Park. Det hör liksom till. Och även om loppet är redan imorgon så ville jag passa på att lufta benen lite och hänga med gänget ett varv i parken. Jag sprang bort till klassiska Springtimehotellet Beacon som bara ligger ett par kvarter bort och var redo klockan 07.00. Inga problem att komma upp pga jetlag, men väldigt lite ändå måste jag säga. Vi var inte så många idag och jag tror många som har kommit tidigare har redan gjort lite morgonjoggar och vilar sig i form sista dagen. Men Anders, Patrik och Odd var med och Kalle som också sprungit upp från ett annat hotell var också med plus en 15-20 deltagare.

Vädret var kanske inte jätteinbjudande med några få regndroppar men som vanligt när man börjar springa så gör det inget och jag tror tusan det slutade regna också. Det hann ljusna en del under rundan också så det var skönt. Nu blir det frukost på nåt hak och sen ner till mässan för att se vad den har att erbjuda i år.

2014-11-01 06.43.38

Morgonpigg för en gång skull och laddad för morgonjogg i Central Park!

2014-11-01 07.00.24

Anders, Odd och Patrik är redo för rock’n roll i Central Park!

Share Button