Ni som har lite koll på adidas löparskor har säkert koll på deras energiåtergivande boostmaterial i mellansulan. Jag har skrivit ett gäng blogginlägg om detta tidigare, så det är bara att söka på bloggen om ni vill hitta till mer specifika inlägg om just boostmaterialet.

Nu kommer adidas också med boostmaterial i deras populära adizero Boston. Jag själv har haft ett par Boston tidigare, men det var nog 3-4 år sedan och då tyckte jag att jag hade bättre skor i form av gamla favoriten adidas Marathon 10. Då tyckte jag att Boston kändes lite hård och stum, men det var naturligtvis innan boostmaterialet kom. Nu när Boston finns med boostmaterial så skulle jag gärna ge dem en ny chans för nu är det en distanssko med bra energiåtergivning och som bara väger runt 250 gram i min normalstorlek och det får ses som ganska lite för en distanssko. Läs mer om adidas adizero Boston Boost.

adidas adizero boston boost

En annan sak som gör att jag gärna skulle lägga de 1400 kronor som Boston Boost kostar är att för varje sålt par går en del till Boston Runs As One-fonden. Det är en fond man kan skänka pengar till som går till offren från bombningarna vid Boston Marathon 2013, ett lopp jag sprang och aldrig kommer glömma. Vill man läsa mer om bomberna vid Boston Marathon 2013 så har jag skrivit ett blogginlägg om det.

2014-01-11 15.42.03

 

Share Button