Som ni kanske sett tidigare så tävlar jag i samarbete med KLM ut en flygresa till Amsterdam den 19 oktober där både marathon, halvmarathon och 8 kilometer springs på samma dag, så nästan oavsett vilken distans man gillar finns det något som kan passa. Tävlingen avslutas imorgon söndag den 7 september och vill du vara med och tävla så läs orginalblogginlägget om tävlingen här.

Att kombinera ett lopp med en resa eller om vi vill se det som att vi kombinerar en resa med ett lopp, ja det spelar ju mindre roll, kul som tusan är det i alla fall. Och Amsterdam är en mysig liten huvudstad med mycket inom gångavstånd. Jag har själv varit där två gånger tidigare och sprungit både maran och halvmaran. I år kommer det bli halvmaran för min del eftersom det bara är 2 veckor innan New York Marathon så två veckor brukar passa bra för mig. Både maran och halvmaran anses snabba i Amsterdam så siktar man på en bra tid eller till och med personligt rekord så kan det vara ett bra alternativ att satsa på, som ligger ganska perfekt i tid en bit in på hösten.

Så är ni sugna på att hänga med till Amsterdam, tävla gärna om en flygbiljett med KLM.

amsterdam 08

Share Button