Idag var det alltså dags att lämna löparlägret i alperna och Österrike. Veckan har rullat på precis som vanligt, dvs första halvan av resan så tycker man det är lång tid kvar och när halva resan har gått så går resten skitfort. Jag är nöjd med veckan och det hoppas jag alla deltagarna också är.

Klockan ringde tidigt i morse och klockan 7 gick bussen till flyget och sen gick flyget runt 10:30. Och helt plötsligt har alla löpare åkt åt olika håll, först med olika flyg och sen efter att en del av oss landat på Arlanda så ska även vi åt olika håll. Och helt plötsligt är man hemma igen och väskan med en massa träningskläder ska packas upp. Men det är i alla fall skönt att komma tillbaka en lördag så man har söndagen på sig att komma tillbaka in i matchen igen.

På måndag är det 1 september, höstmånaderna drar igång och med det också några månader med några stora lopp, det känns som det var ett tag sedan, så det ska bli kul. Ett av loppen är i Amsterdam den 19 oktober och är du sugen på att åka dit och springa 8, 21 eller 42 km så tävlar jag ut en flygbiljett till Amsterdam med flygbolaget KLM. Surfa in på blogginlägget där jag skrivit om tävlingsdetaljerna.

2014-08-29 13.26.03

Share Button