Reslust!

Att resa är ett stort intresse, att springa är ett stort intresse, så det är ju inte konstigt att man får lite reslust i samband med löpning ibland. Så om en vecka sitter vi på flyget i den numera årliga resan till Boston Marathon som ofta kombineras med några dagar i New York. Ska man kombinera storstad med att springa ett lopp finns det kanske ingen bättre kombination. Jag längtar verkligen och det är till alla delar av resan, att vara på resande fot, att känna marathonstämningen i mysiga Boston, käka på Joe´s och Mistral, gå på Expo och se alla andra laddade marathonlöpare från hela världen och naturligtvis att springa loppet. Och sen har vi ju New York, som egentligen inte behöver någon vidare beskrivning. Men det brukar bli gamla favoritaktiviteter blandat med nya påhitt och det lär säkert bli likadant den här gången. Vi bor nära Central Park, vi gillar det bäst. För även om jag precis har sprungit maran så måste man ju springa lite i Central Park när man är i New York. Och kolla runt i lite sportaffärer och se vilka löparskor som finns där i butikerna just nu. För 2 år sedan skrev jag ett blogginlägg just om att köpa löparskor i New York och det kanske är dags att uppdatera med ett nytt efter nästa veckas resa, men alla adresser till butikerna i förra inlägget lär ju stämmer fortfarande.

NYC 44-1

Jodå, en och annan drink på en roof-top bar kommer det bli, även om just den här drinken var sjukt äcklig!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

 1. Låter trevligt, hoppas ta mig till Boston nån gång själv men får jobba en del på snabbheten då tror jag.

 2. Men vad härligt! Älskar Boston, ska dit i början av maj så har du något bra hotelltips som inte kostar miljarder som allt typ gör där så shoot!

 3. Hej Kenth! Jag jobbar med programmet P3 Nyheter med Karlsten och skulle vilja komma i kontakt med dig för intervju inför Bostonresan. Maila gärna, så berättar jag mer om upplägget!

  Vänligen,
  Anna Johannessen
  anna.johannessen(at)sverigesradio.se

 4. Hej!
  En kommentar till Pilla. Överväg alternativet att boka något via airbnb istället för hotell när ni ska till Boston. Hotell är apdyrt, men att hyra en lägenhet kan vara mycket prisvärt.
  Mvh
  Bostonbo

 5. Johan: Värt att kämpa för! :-)

  Pilla: Yes, mailar dig om vårt favorithotell som vi ska bo på för tredje gången!

  Anna: Kul, jag mailar dig.

  Pia: Ja, hotell är inte billigt och man vill ju bo centralt också, speciellt i samband med maran i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *