Att resa är ett stort intresse, att springa är ett stort intresse, så det är ju inte konstigt att man får lite reslust i samband med löpning ibland. Så om en vecka sitter vi på flyget i den numera årliga resan till Boston Marathon som ofta kombineras med några dagar i New York. Ska man kombinera storstad med att springa ett lopp finns det kanske ingen bättre kombination. Jag längtar verkligen och det är till alla delar av resan, att vara på resande fot, att känna marathonstämningen i mysiga Boston, käka på Joe´s och Mistral, gå på Expo och se alla andra laddade marathonlöpare från hela världen och naturligtvis att springa loppet. Och sen har vi ju New York, som egentligen inte behöver någon vidare beskrivning. Men det brukar bli gamla favoritaktiviteter blandat med nya påhitt och det lär säkert bli likadant den här gången. Vi bor nära Central Park, vi gillar det bäst. För även om jag precis har sprungit maran så måste man ju springa lite i Central Park när man är i New York. Och kolla runt i lite sportaffärer och se vilka löparskor som finns där i butikerna just nu. För 2 år sedan skrev jag ett blogginlägg just om att köpa löparskor i New York och det kanske är dags att uppdatera med ett nytt efter nästa veckas resa, men alla adresser till butikerna i förra inlägget lär ju stämmer fortfarande.

NYC 44-1

Jodå, en och annan drink på en roof-top bar kommer det bli, även om just den här drinken var sjukt äcklig!

Share Button