Löparlägret i Halmstad närmar sig, det är nu bara 3 veckor kvar till den 11-13 april. Anmälningarna har rullat in, men det finns fortfarande plats för fler. Så känner du att du vill samla inspiration, motivation och kunskap inför årets löparsäsong så kan detta vara något för dig.

Helgen kommer helt gå i löpningens och träningens tecken och alla kan vara med. Just att alla faktiskt kan vara med har blivit ett litet signum för våra löparläger i Halmstad. Våra löparläger handlar inte enbart om hårda träningspass utan minst lika mycket vill vi att det ska vara en weekend där vi träffar likasinnade och samlar på oss en massa ny kunskap om träning och löpning, både från oss löpcoacher, föreläsare men också av varandra. Jag kommer framförallt ihåg den föreläsning vi löpcoacher hade förra året i formatet av en workshop, det blev så bra så vi kunde hållit på i flera timmar.

Deltagande löpcoacher kommer precis som tidigare vara Ingmarie Nilsson och Kenth Svensson som båda är från Halmstad och har lång erfarenhet av löpning men också av att hjälpa andra i deras löpträning mot sina mål. Både Ingmarie och Kenth är vana vid att träna både grupper och enskilda individer mot nya mål.

I år satsar vi på ett lite mindre hotell inne i centrala Halmstad där det blir lättare att få en gemytlig sammanhållning mellan oss löpare. Härifrån har vi också ett väldigt bra utgångsläge till de fina träningsmöjligheterna. Vi har närhet till Prins Bertils stig som går ut till Tylösand, vi är ett stenkast från bokskogen på Galgberget och stråken utmed Nissan och vi har också tillgång till både park och gym inom ett par minuters gångväg från hotellet. Bättre kan det helt enkelt inte bli!

Vi börjar ”officiellt” löparhelgen klockan 17:30 på fredagen, men för er som satsar på en större del av dagen i Halmstad kommer vi erbjuda träningspass även under fredagen. Tanken är att vi vill erbjuda möjligheten att springa på den fina och numera ganska kända Prins Bertils stig utmed havet. Du kan t ex välja att springa en del av den eller hela vägen ut till Tylösand och t ex ta bussen tillbaka till stan.

För att vi ska kunna lägga upp fredagen så bra som möjligt efter era önskemål så berätta gärna i er anmälan ungefär när under fredagen ni planerar komma till Hamstad och om ni vill springa något utmed Prins Bertils stig under fredagen.

 

Vi kommer bo på mysiga Clarion Collection Hotel Norre Park på Norra vägen 7 i Halmstad.

De alternativ till boende och medverkan på löparhelgen är:

Boende i enkelrum:                                                                             3400 kronor

Boende per person i dubbelrum:                                                   2900 kronor

Bara deltagande och mat (för dig med eget boende):           1800 kronor

Bara deltagande på lördagen (inkl lunch och middag):        1200 kronor

I de tre översta alternativen ingår det vi kallar ”allt” vad gäller mat, dvs  frukostbuffé lördag och söndag, lunch lördag och söndag, middagsbuffé fredag och lördag, mellanmål och naturligtvis alla träningar och föreläsningar.

Har ni andra önskemål, kontakta oss så försöker vi lösa det.

 

Möjlighet att köpa till: Vid tidigare läger har det funnits önskemål om att man ska kunna köpa till ett personligt pass med någon av oss löpcoacher och det har vi tagit till oss. Så nu erbjuder vi detta till ett rabatterat pris på 300 kronor för 30 minuter för ett individuellt pass eller 200 kronor per person om ni är en mindre grupp. Denna möjlighet har vi lagt på fredag 10:00-15:00 och på söndag 14:00-16:00. Boka gärna innan löparhelgen genom att maila till snabbafotter(at)gmail.com eller annars på plats under löparhelgen. Skriv gärna om du/ni vill ha hjälp av Ingmarie eller Kenth på löpcoachpasset och önskad tidpunkt. Betalning görs kontant på plats.

Anmälan till löparhelgen görs via mail till Kenth på snabbafotter(at)gmail.com

I mailet berättar du namn, telefon, mailadress samt ”boendealternativ” för alla du bokar för. Därefter mailar vi ut en faktura och när fakturan är betald har ni en bindande plats på löparlägret i Halmstad. Berätta gärna också vilken tid du/ni kommer på fredagen så att vi kan planera den dagen på bästa sätt.

Välkomna till en löparhelg i Halmstad önskar löpcoacherna Ingmarie Nilsson och Kenth Svensson (SnabbaFötter)!

 

Preliminärt program (deltagande är naturligtvis valfritt på alla pass):

Fredag

10.00-15.00 Möjlighet att boka en löpcoach enskilt eller i mindre grupp, (se beskrivning ovan)

15.00-17.00 Springa av oss resdammet och njuta av havet

17.30-18.00 Välkomstmöte

18.00-19.30 Middag

20.00-21.00 Föreläsning med Daniel Nilsson om att nå sina målsättningar

Lördag

07.00-08.00 Lätt morgonjogg med stretch

08.00-09.30 Frukost

10.00-12.00 Löpteknik med fart och fläkt i teori och praktik

12.30-13.30 Lunch

13.30-15.00 Häng i gemensam yta, spontan frågestund, ledig tid på stan

15.00-16.30 Funktionell träning och rörlighet

16.30-17.00 Miniföreläsning inkl mellanmål efter passet

18.00-19.30 Middag

20.00-21.00 Föreläsning med Ingmarie & Kenth

Söndag

07.00-08.00 Morgonjogg med stretch

08.00-09.30 Frukost

10.00-12.00 Bendödarpasset på Galgberget

12.30-13.30 Lunch

13.30-14.00 Summering

14.00-16.00 Möjlighet att boka en löpcoach enskilt eller i mindre grupp, (se beskrivning ovan)

Med reservation för eventuella ändringar.

Sperlingsholm Jag & Ingmarie 1

 Sperlingsholm Jag & Ingmarie 2

Foto: Träningsglädje

Share Button