Även en torsdag kan vara en vilodag. Vilodag från egen träning, men då får man passa på att göra annat som kan vara svårt att hinna med, som en planeringsfika med Ingmarie och Micke ”Syd” inför vårt kommande löparläger i Halmstad den 11-13 april. Det har du väl inte missat. I princip allt är spikat nu så håll ut, snart kommer all information ut på en blogg nära dig.

Vad har mer hänt idag då? Jo, det som har hänt är att denna torsdagen snart har gått och vi har kommit en dag närmre helgen, inte illa va? Och den här helgen ska jag fördela på ett bra sätt. Jag börjar med en liten vinprovning imorgon, fortsätter med ett långpass på lördag förmiddag (beror lite på hur vinprovningen gick) och på lördag eftermiddag går flyget till alperna och en veckas semester. Men det finns gym på hotellet och det kan vara jobbigt att åka skidor också, även om man tar liften.

2014-01-16 17.40.03-2

Lokala gänget från Halmstad: Micke ”Syd”, Ingmarie och undertecknad!

 

Share Button