På ”allmän” begäran eller i alla fall önskemål. Från lite olika håll har vi fått frågan om när vi kommer hålla nästa löparläger eller löparhelg. Eller hur är det, börjar man redan på fredagen som vi gör så kallar man det kanske weekend, okej, löparweekend då alltså. Och även om jag är engagerad i lite olika löparläger så är det denna gång ett nytt löparläger i Halmstad som avses.

Alla detaljerna är inte klara, men vi vill informera om vilka datum som gäller och det är alltså från fredag till söndag, den 11-13 april 2014. När det gäller pris så kommer vi fokusera på ett alternativ med en budget som förhoppningsvis är överkomlig och där ”allt” ingår i priset. När det gäller innehåll kommer vi dra nytta av den feedback vi fått från tidigare löparläger och precis som tidigare, ha ett all-inclusive upplägg. Vi kommer ha med både ett antal olika träningspass men vi kommer också fokusera på föreläsningar och workshops för vår erfarenhet är den att deltagarna gärna vill få tid och möjlighet att diskutera sina egna funderingar med oss ledare och med andra deltagare. Precis som på tidigare löparläger i Halmstad så är det Ingmarie och undertecknad som är löpcoacherna på plats.

Så om ni är sugna på att hänga med på en löparweekend i Halmstad den 11-13 april i vår, så skriv in det i kalendern. Mailar du en intresseanmälan till mig på snabbafotter så kommer jag maila ut all kommande information till dig, annars gäller det att hålla utkik här på bloggen.

tylösand 90 copy

Så här såg det ut under en workshop i våras. Häng med du också nu till våren!

När jag skriver detta så minns jag tillbaka på den workshop vi hade utomhus i våras i fantastiskt vårväder där vi verkligen fick workshopen dit vi ville. Vi ledare hade inte en strikt föreläsningspresentation utan vi mer (eller mindre) avslappnat berättade om löparglädje, utmaningar, träningsupplägg osv på ett sätt som gjorde att vi fick med deltagarna i diskussionen och där vi snarare agerade någon form av panel att bolla idéer med. Hade vi inte varit tvungna att avsluta workshopen kunde vi säkert hållit på till solen gick ner.

Share Button