adios boost på Mutai i New York Marathon

Om jag inte såg helt fel (och det tror jag inte att jag gjorde) så hade Mutai adidas adios boost på fötterna när han vann årets New York Marathon. Och om jag inte såg helt fel så hade 3 av de 4 första herrarna adidas adios boost på fötterna. Så när jag springer för sakta beror det i alla fall inte på skorna, eftersom jag också gärna springer med adidas adios boost på fötterna.

Att jag i mitt tidigare blogginlägg, som jag skrev några timmar före start, hade med en bild på Johanna och just segrande Mutai från 2011 var en ren slump, men visst kan jag säga så här i efterhand att jag hade honom som favorit även till årets seger. :-)

2013-11-03 17.51.53

Segrande Mutai med adidas adios boost på fötterna!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Många av de afrikanska topplöparna verkar helt enkelt kontrakterade av Adidas och springer då i Adidasskor. Där verkar Adidas ha jobbat hårdare än t ex Asics som ju i och för sig har ett affischnamn i Ryan Hall även om han nu är skadedrabbad och inte kom till start.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *