Ni vet att jag springer mycket med kläder från Craft. Och nu finns det en jäkla massa kläder från Craft på rea. I samma kampanj är det Asics (som 43% av oss springer i enligt Runners World) och Salomon, som många säkert gillar när det gäller att springa i skogen. Det är Sportamore som har kampanjen.

Kika gärna på allt, du kanske hittar dina egna guldklimpar, men när jag kikade lite snabbt så såg jag i alla fall att det finns favoriter som Elite Run Jacket (959:-), Elite Wind Jersey (589:-), Storm Jacket (789:-), Storm Tights (549:-) och Active Extreme Concept Piece (549:-) och en massa underställ, underkläder, mössor och vantar. Dags och börja julhandla kanske?

Skitbra tröja Elite Wind Jersey

Här är jag i min Craft Elite Run Wind Jersey! Denna gillar jag för att det är en mjuk och följsam tröja med vindskydd framtill. Ibland är det helt enkelt skönt att springa med tröja istället för jacka.

Härliga Craft Elite Run Jacket

Min Craft Elite Run Light Jacket från löparlägret i Tylösand i våras! Denna gillar jag för att den känns så extremt enkel och lätt men gör verkligen sitt jobb. Och med olika val av underställströja kan man ha den även när det är lite kyligare.

Längdskidor Bad Gastein

Och på längdskidveckan i Bad Gastein med STS Alpresor körde jag med Craft Storm Jacket & Tights! Jag är frusen av mig så detta är favoriter sen flera år tillbaka. Framförallt tightsen är en trotjänare som enligt mig lätt är värda en tusenlapp. De har funnits i sortimentet länge och många kommer fram och frågar efter sina gamla favoriter och det är dessa de ofta menar.

Share Button