Våren borde börja komma mer och mer och jag tror att de flesta löpare ser fram mot att våren med värme ska komma på riktigt. Tänk när vi kan springa med lite mindre kläder och till och med kasta av mössa och vantar. En annan sak jag ser fram emot under våren är löparlägret i Tylösand utanför Halmstad. Med underbar omgivning och ett fint hotell med bra SPA-möjligheter hoppas jag det blir en kanonhelg den 19-21 april. Jag har sprungit massor i dessa omgivningar och jag får aldrig nog. Nu går det även att boka denna löparhelg utan boende för er som bor i närheten eller vill fixa boende på annat sätt, till riktigt bra pris dessutom. All information om löparlägret  som program, hur man bokar, om oss som löpledare osv hittar du på Hotel Tylösands hemsida med ”Spring för livet”!

Stranden Tylösand

Share Button