Under en tid har jag fått både mail och kommentarer där det önskas att jag ska tipsa lite mer om konkreta träningspass men också ta upp hur jag ser på andra detaljer inom löpningen. Så nu när säsongen börjar lida mot sitt slut för de allra flesta tänkte jag dra igång det jag kallar ”Löpning med Snabba Fötter”. Min förhoppning är att detta också ska bidra till ökad motivation och inspiration för både mig och er läsare nu när vi går in i den mörka höstperioden och vips så är vintern här.

Jag har varit ganska återhållsam med konkreta tips och specifika svar på frågor på bloggen. Anders Szalkai (som skriver träningsprogram) har också svårt att svara exakt på vad var och en ska göra på de frågor som kan hagla ur en publik efter en föreläsning. En anledning är troligtvis att han tycker att vi alla är olika och att han har svårt att svara på frågor utan att ha helheten. Jag gillar det, den stilen ger ett seriöst intryck på mig och jag håller med. Men samtidigt märker jag hur andra, både bloggare och icke bloggare, kommer med en massa tips och åsikter om både det ena och det andra. Och det är inte ovanligt att jag tycker något annorlunda, undrar vad de får allt ifrån eller till och med tycker synd om de läsare eller åhörare som kanske tror på allt som skrivs eller sägs, vilket kan vara naturligt om man själv inte vet. Och eftersom ordet är fritt så tänkte jag också använda det fria ordet till att ge lite mer av mina synpunkter inom träning och löpning. Eftersom jag sprungit i 25 år har jag lärt mig en hel del, även jämfört med de som precis har hakat på den så kallade löparvågen, som också använder att ordet är fritt och kommer med tips och åsikter eller till och med utbildar och coachar andra.

Tanken är att en del av mina kommande inlägg kommer vara inom ramen för ”Löpning med Snabba Fötter” och dessa kommer jag också spara länkar till i högerkolumnen här på bloggen. Jag kommer inte ha något specifikt publiceringsschema med datum utan det får bli när jag hinner och andan faller på, men minst ett par blogginlägg i veckan hoppas jag, till en början i alla fall. Har ni några förslag på områden ni vill att jag ska ta upp så skicka gärna ett mail och tipsa mig.

Hoppas ni tycker detta blir intressant, motiverande och inspirerande. Kanske håller ni med mig i mina åsikter, kanske gör ni det inte.

Playitas 508 swedish ski team

Jag är en löpare och löpcoach som gillar sol, värme och fint väder – här på Playitas för några veckor sedan!

Playitas 694 snabbafotter

Men jag är inte bara löpare och löpcoach – jag är livsnjutare också!

Share Button