I somras var det mycket snack om att sommaren och det fina vädret höll i sig så länge och alla som gillar sommaren bättre än hösten var väl glada för det. Jag var superglad. Men nu har nog tyvärr hösten kommit för att stanna. Och jag vet att Sara brukar prata om att shoppa träningsprylar, oavsett om det är utrustning, skor eller kläder, det får man alltid göra. För om man bara använder det så är det ju verkligen för en god sak, för träna för att må bra ligger ju oss varmt om hjärtat.

Jag kan erkänna att jag inte shoppar jätteofta, men jag är väldigt bra på att slå på stort när jag väl shoppar. Det gäller både träningsprylar och vanliga kläder. Så ikväll, efter mitt träningspass har jag surfat runt och kollat lite. Jag är inte så bra på att prova en massa nytt och då menar jag nya märken utan håller mig gärna till de säkra kort jag gillar. För min del innebär detta ofta skor från adidas och kläder från Craft. På Zalando hade de båda dessa märken vilket gjorde mitt letande mycket lättare. Till min glädje och faktiskt också förvåning, såg jag också att det redan fanns inne nyheter för höst och vinter vilket jag inte trodde eftersom jag inte sett det i vanliga fysiska butiker. Och så hittade jag förstås löparskor som jag sett folk springa i, bland annat på regniga pass nu i veckan. Vill du också höja motivationen lite inför hösten och vintern så surfa in på Zalando.se.

Craft Performance Thermal Wind

Craft Performance Thermal Wind, kanske en blivande favorit?

Craft Performance Thermal Wind Woman

Och så här ser den ut för tjejer!

Share Button