Idag var det medlemsträning med Running Sweden och jag hade skrivit upp mig som ledare. Det regnade i vanlig ordning men när det är bestämt så är det. Bara att pallra sig iväg. Någon har sagt att en bra sommar håller på till 15 september och det är väl det vi märker nu. Två dagar efter det datumet har varit två dagar med regn. Jag märker också att jag inte är van, för jag är rätt frusen när jag kommer hem från träningarna och få kasta mig in i duschen för att tina upp.

Igår körde vi 2000-ingar och idag var det 1000-ingar och både igår och idag hade jag grupper som låg i strax under 4 min/km. Och det är så skönt, för det känns ganska behagligt. Så jämfört med den känsla jag kände i kroppen dagarna innan halvmaran i lördags och den känslan och de ”bevis” som har kommit nu senaste dagarna så är det väldigt stor skillnad. Och det känns inte bara bra utan också med en viss lättnad jag kan konstatera att det fortfarande finns lite fart och form i kroppen.

2013-09-17 22.15.42

Blöta kläder på tork!

Share Button