adidas nya material boost

Det här med adidas nya material i mellansulan på en del skor, som de kallar boost, det måste jag skriva något om. Jag tyckte inte gå in på några ”tekniska” detaljer, det har jag redan gjort i ett tidigare blogginlägg när jag skrev om adidas energy boost. Men jag har märkt att man börjar använda frasen ”adidas boost” som namn på skor. Och det kan man väl göra, men vilken modell menar man egentligen när det finns flera adidasmodeller med boostmaterial i mellansulan. Man kan alltså inte vara säker på att man menar samma modell om man bara pratar om ”adidas boost”. Detta gäller dessvärre även personal i löparbutiker där jag märkt att när jag pratat om en modell med boostmaterial så har personalen kommit med en annan modell och trodde det var samma, boost som boost ungefär. Det är fortfarande ganska nytt med boostmaterial i mellansulan på en adidasmodeller, så det kanske kan vara svårt att hålla isär. Men vet ni vilken modell ni är ute efter så var noga med vilken modell som visas för er, oavsett om det är i en löparbutik i Sverige eller om ni har hamnat i en webshop med olika boostmodeller genom att ha googlat på ”adidas boost”.

adidas Energy Boost på Sveavägen

Så här såg det ut i adidas butik i Stockholm i våras!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Hej! Visst kan det vara förvirrande med namnen på Boost-skorna men är inte översta bilden på dina ”fantastiska skor” Adistar Boost och inte Energy Boost?

  2. Johan: Ha, där ser man hur fel det kan bli! För du har (troligtvis) helt rätt, för inte är det energy boost i alla fall. Måste ändras! Tack!

  3. Glad jag kunde hjälpa till ; ) Har personligen inte sprungit i energy boost utan endast provat den på foten, grym passform. Kanske en framtida långpassfavorit även för mig. Trevlig blogg förövrigt, ofta inne för att få lite extra inspiration inför passen – keep it up!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *