Merell och Lidingöloppet

Lidingöloppet och Berlin Marathon har det ofina sättet att alltid gå samtidigt. Och jag springer gärna Berlin Marathon, det har jag gjort 2008, 2010 och 2012, vartannat år alltså. Med tanke på att Berlin Marathon sålde slut blixtsnabbt i höstas till årets lopp och jag enligt tradition borde vänta att springa det igen till 2014 så har det öppnat möjligheter för Lidingöloppet.

Så till hösten planerar jag att springa Lidingöloppet. Med tanke på att jag satsar mer på andra lopp vet jag inte hur mycket jag kommer satsa på Lidingöloppet, men springa det ska jag. Och som bekant är Lidingöloppet ganska kuperat och det kommer krävas lite backträning som förberedelse. Och det ser jag fram emot att behöva göra, för den träningen kommer gynna mig i benstyrka till andra lopp också.

Att jag ska åka på löparresa till Bad Gastein i alperna med Alpresor kommer också helt klart att bli ett positivt inslag i min backträning. Det ska bli häftigt att komma dit på sommaren och se alla vyer som man inte hittar så lätt i Sverige. Jag kommer springa i skor från Merell i deras segment ”barefoot”. Jag har två olika modeller att testa och berättar mer när jag bildat mig en uppfattning om hur de känns för mig.

running sweden 7

Lidingöloppet arrangerar seedningslopp runt om i Sverige inför höstens Lidingölopp!

Merell Barefoot Run Trail Glove

Här är jag i mina Merell Barefoot Run Trail Glove!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Coot – då ses vi på Lidingö! :)

    Jag älskar Merrell & skulle också få fler att testa, men det verkar ha runnit ut i sanden.

  2. Du borde vara jakligt forsiktig med dessa skor Kenth med tanke pa dina vad problem innan Stockholm…..Jag gor en Wear test for Skechers just nu och deras nya GoBionic2, det tog over en manad for mina vader att anpassa sig och da har jag kort med 4 mm skor innan…Tror dina Adidas ligger pa 11-12mm drop….Just saying…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *