Jag har ett lysande förslag på semesterresa, häng med på löparresa till Bad Gastein i alperna. Det är STS Alpresor, som har lång erfarenhet av resor till Bad Gastein under sommartid, med både löparresor och vandringsresor på schemat, som bjuder in till en löparresa fylld av underbar natur och fantastiska vyer. Häng med du också!

Den här resan är en semesterresa där vi kombinerar löpning i alpernas berg och dalar, där vi njuter av alla vyer vi har runt omkring oss, av god mat och förhoppningsvis ett underbart väder. Alla kan följa med på resan, oavsett om man är van vid att springa i backar, hur långt man vill springa eller hur fort man vill springa. Om du vill springa i alperna och boosta minnesbanken inför hösten med en massa energi är detta resan för dig.

Jag var i Bad Gastein några dagar i vintras och även om jag gillar svenska fjällen på vintern är alperna något helt annat. När  till exempel Åre känns som ett berg så känns alperna som att bergen och alptopparna avlöser varandra med dalar emellan. Svenska fjällen är bra, men i mina ögon är alperna något helt annat om man ser till natur och storslagna vyer. Har du någon gång funderat på hur det är i alperna sommartid får du inte missa detta tillfälle.

Med på resan är Adam (triathlet som varit med på denna resa tidigare), Johan (från Salomon), Sara och jag och naturligtvis personal från STS Alpresor. Tillsammans ska vi göra det bästa för att vi ska få en underbar vecka för både kropp och själ. Och jag ser fram emot att få ordentligt bra träning till Lidingöloppet och eftersom resan är i slutet av augusti kunde det inte varit mycket bättre tajming för Lidingöloppet. Veckan kommer bjuda på en mängd olika löppass (även kvällslöpning), men även styrkepass och yoga och föreläsningar och möjlighet att testa lite olika produkter.

Denna löparvecka är 17-24 augusti och du kan flyga från både Stockholm och Göteborg. Här finns mer information om resan och här finns mer information om instruktörerna. Läs, fundera lite snabbt och boka din semesterresa till alperna.

bad gastein sommar 1

bad gastein sommar 2

Share Button