Jag har kommit till Göteborg och vet ni, det är fint väder i Göteborg. Men så är det ju också dags för Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet brukar ha en sån tur med vädret så hade de köpt trisslotter hade de dragit vinst varje gång. Nu har jag varit inomhus och jobbat mest hela dagen och inte riktigt hunnit njuta av finvädret. Men imorgon jobbar jag inte, så jag hoppas det är fint väder imorgon också.

Allt har flutit på bra på mässan, linne och korta tights har sålt bra. Jag har också träffat en del polare och en del löparkontakter, men också folk som kommit fram och sagt ”hallå Kenth”, trots att jag inte träffat dem live tidigare och det är ju superkul. Man blir ganska mosig i hela kroppen och trött i fötter, knän och resten av benen av att stå en dag på mässgolvet. Så nu blir det lite käk och en lugn fredagskväll framför TV’n.

Tipsen inför morgondagen dyker upp lite varstans och tipsen jag lämnade i onsdags gäller naturligtvis fortfarande. Jag kan tänka mig att tipsen från olika håll sammanfaller en del och skiljer sig en del och man väljer ju själv vilka tips man vill ta till sig. Men eftersom jag själv kan blir lite ”mörkrädd” av en del tips så brukar jag välja att tro på tips från de som har lång erfarenhet av det det handlar om, i det här fallet springa ett halvt marathon.

Lycka till imorgon alla Göteborgsvarvetlöpare och glöm inte dricka ordentligt.

NYC 27

Det är fint väder i Göteborg, men inte alls lika varmt som det var i Boston förra året!

Share Button