3 dagar kvar

Tiden går fort när man har roligt. Det känns som att det var i förra veckan som Sara, Ingmarie och jag satt och spånade lite på Caffe & Co om vi inte skulle se om det fanns intresse för ett litet löparläger i Halmstad. Med facit i hand kan vi konstatera att intresse fanns och platserna fylldes mer än väl innan sista datum för anmälan hade passerat. Och nu till helgen är det alltså dags.

Det ska bli kul, lite spännande och kul att få visa lite av de områden vi gärna springer på i Halmstad. Naturligtvis finns Galgberget och Prins Bertils stig med i planeringen. Nu hoppas vi bara på okej väder!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Helena: vi blir 25! tänkte först ha en gräns på 20 men ökade med 5 platser. vi hade kunnat öka rätt mycket till men då hade vi nog behövt vara fler arrangörer… :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *