Äntligen!

Äntligen blir det ett löparläger i Halmstad!

Jag vet inte hur många gånger jag tänkt att det vore kul med ett löparläger i Halmstad. Och nu kommer det alltså bli av tillsammans med Ingmarie och Sara den 7-9 september. Både jag och Ingmarie är från Halmstad, men vi tre är alla livsnjutare som älskar träningsstaden Halmstad och vi hoppas att ni är sugna på att hänga med på en löparhelg. Helgen innehåller bra och varierande träning för löpare och den är absolut för alla. Jag hoppas vi får möjlighet att springa både på Prins Bertils stig med underbara vyer och Galgbergets bokskog med utsikt över Halmstad. Alla kan vara med, ingen blir ifrånsprungen redan på uppvärmningen…

Vi har fått till en riktigt bra dealmed Scandic hotell där vi bor mitt i stan. Passa på att komma hemifrån, träna med likasinnade, njuta i SPA-avdelningen och ladda batterierna med massa energi inför höstens utmaningar. Vi ska alltså både träna, njuta och ha kul. Visste ni föresten att hallänningar har högst medellivslängd i landet!

För mer information om löparlägret och anmälan, kika in här!

Share Button