adidas adizero hagio

I mitt tidigare inlägg om skonyheter från adidas nämnde jag min tveksamhet angående att det såg ut som 2 olika modeller skulle heta adizero feather. Jag tyckte det såg ut som den ena skon skulle komma att heta adidas adizero hagio och jag har nu fått bekräftat från adidas att så var fallet. Det hade smugit sig in fel namn på prototypen, jag ber om ursäkt för detta. Så är det väl när man är tidigt ute och tittar på prototyper för kommande säsongs skor.

Denna sko kommer heta adidas adizero hagio och inget annat!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Trycksfels Nisse har gjort samma misstag har i USA……Kanske inte sa konstigt, det verkar som Feather och Hagio har exakt samma ovandel?

  2. Stefan: Ja, de ser ganska lika ut i den nätiga ovandelen, men resten av skon är rätt så olika. Jag ser fram emot att ha hagio på fötterna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *