Som skofantast är man hela tiden på väg mot något nytt. Det spelar ingen roll hur nöjd man är med det man har. Det man har som är bra vill man ju ha nyaste modellen av och sen vill man ju ha de modellerna som skulle kunna passa perfekt till just det där drömpasset eller det där loppet. Just nu är jag egentligen väldigt nöjd med de skor jag har, men som sagt, jag blickar ändå gärna framåt.

Idag hade jag möjligheten att blicka lite framåt när det gäller adidas skor 2012. Allt visades naturligtvis inte upp, men jag blev ändå glad över att en del av mina favoriter finns med även nästa år. Min numera gamla favorit som jag försöker övertyga alla möjliga att testa, marathon 10, är naturligtvis kvar, i ny färgtappning förstås. Sen kommer adizerofamiljen fortsatt starkt och då också på klädfronten. Vi såg överlag många adizeromodeller och de jag fastnade för var den jag själv nyligen så smått har börjat använda, feather. Hur kul som helst att se vad som komma skall även om vi får vänta ett tag till. Det jag reflekterade över var att det fanns två olika varianter av feather, dels en som är uppbyggd på samma sätt som den som finns i butik nu och dels en som är mycket tunnare i sulan och mer verkar likna den som kommer att heta hagio, som jag bara sett på bild.

adidas marathon 10

adidas adizero feather

adidas adizero feather eller kommer den heta hagio?

Det blir färgglatt till våren

Share Button