Jag har kommit till ett läge där jag tycker det är svårt att hitta de löparskor jag vill ha i de traditionella sportaffärerna eller till och med på Runners Store eller Löplabbet. Det beror kanske inte på att utbudet i butikerna är jättedåligt utan att jag själv har börjat ställa högre krav och vet mer exakt vad jag vill ha, eller i alla fall vill testa.

Jag har nu shoppat i två olika webshoppar tror jag, men för att verkligen se det totala utbudet av vad som finns skulle jag vilja få förslag på olika webshoppar som säljer löparskor. Så ge mig gärna era tips om de webshoppar ni känner till.

Ett annat problem är ju att det kan vara så att vill jag ha 3 olika modeller råkar de finnas i 3 olika webbshoppar och det läggs på fraktkostnad på varje par skor. Det hade ju varit klart bättre om jag kunde hitta alla godbitar i samma webshop.

Och nu när vi är inne i januari kan jag tänka mig att vårens modeller och färger är på väg in i butikerna. Det börjas alltså våras för shoppingtarmen!

Senaste inköpet från runningwarehouse. Hailes adios!

Share Button