vilka webshoppar finns för löparskor?

Jag har kommit till ett läge där jag tycker det är svårt att hitta de löparskor jag vill ha i de traditionella sportaffärerna eller till och med på Runners Store eller Löplabbet. Det beror kanske inte på att utbudet i butikerna är jättedåligt utan att jag själv har börjat ställa högre krav och vet mer exakt vad jag vill ha, eller i alla fall vill testa.

Jag har nu shoppat i två olika webshoppar tror jag, men för att verkligen se det totala utbudet av vad som finns skulle jag vilja få förslag på olika webshoppar som säljer löparskor. Så ge mig gärna era tips om de webshoppar ni känner till.

Ett annat problem är ju att det kan vara så att vill jag ha 3 olika modeller råkar de finnas i 3 olika webbshoppar och det läggs på fraktkostnad på varje par skor. Det hade ju varit klart bättre om jag kunde hitta alla godbitar i samma webshop.

Och nu när vi är inne i januari kan jag tänka mig att vårens modeller och färger är på väg in i butikerna. Det börjas alltså våras för shoppingtarmen!

Senaste inköpet från runningwarehouse. Hailes adios!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

9 kommentarer

 1. startfitness säljer ju, fast det kanske du hade koll på. Om inte så kan du ju i alla fall kolla in det!

 2. Runningwarehouse (som du tydligen redan har handlat på) har alla skor jag är intresserad av. Enda tråkiga är att de skickar inte Ascis till Sverige.
  Tänkte själv shoppa två par Nike Air Zoome Streak XC 2 till inom kort.

 3. wiggle.uk.com levererar fraktfritt till Sverige på ordrar över visst värde, ett par skor brukar räcka för fri frakt.

  prodirectrunning.com är också bra!
  Startfitness som Karin tipsat om är också bra men vanliga storlekar brukar ta slut fort.

 4. Karin: Ja, Startfitness har jag egentligen koll på, men det var längesen jag kollade in där, så en påminnelse är alltid bra, tackar!

  Medeldist: Aha, Eastbay har jag inte hört talas om innan så där ska jag absolut kika in.

  Dunceor: Ja, Runningwarehouse har jag testat. Jag är också nöjd med utbudet men gillar absolut inte att det kommer en extrafaktura från FedEx 2-3 veckor efter leveransen. Jag fick betala 500:- extra till FedEx förra gången. Ska vi beställa därifrån igen kanske vi skulle göra det gemensamt.

  Staffan: Jag har kikat på Wiggle tidigare men ska göra det igen och Prodirectrunning har jag nog inte kollat på tidigare så det blir kul.

  Matilda: Tackar! Låter som jag måste testa Wiggle.

 5. förutom startfitness så har jag hört att wiggle.co.uk är bra, men har aldrig beställt därifrån själv

 6. verkar inte som om min kommentar ”fastnade”…

  Wiggle levererar fraktfritt från UK till Sverige på orders över viss kostnad, men ett par skor brukar räcka, jag köpte ett par Adios för 740kr därifrån i december.

  prodirectrunning.com är också bra och snabba på att leverera, ca en vecka från england

 7. emmaluu: Tackar! Låter som startfitness och wiggle är populära och har bra frakter till Sverige.

  Staffan: 740 kr för ett par Adios är ju riktigt bra pris, speciellt om frakten ingår.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *