sms med skräckblandad förtjusning

Visst händer det att man får sms som både är helt fantastiska men på ett annat sätt väldigt jobbiga. Jag fick ett sånt sms igår.

Det var från en tjejkompis som bor på Nya Zeeland som också springer och gör det grymt bra. I gårdagens sms berättade hon att hon slagit nytt pers på maran, 2.45. Men vad fasen, jag var ju långt ifrån hennes gamla pers! Nu är jag ännu längre efter.

Visst blir man glad för sin kompis framgång, men jag måste erkänna att jag hellre hade haft henne bakom mig. Kan undra hur mycket man kan sätta pers med på maran på ett år? Finns det en chans att jag kan komma ikapp henne till sommaren? Tveksamt!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

 1. Vad är ditt pers på maran?
  Förstår att vad som är bra tider är individuellt.
  Men vad skulle du säga är bra tider för en motionär som tränar lite mer än andra?

  10 km
  21 km
  42 km

 2. Mikael: Jag har gjort 2.57, två gånger…

  Jag vet inte om jag varken kan eller vill gå in på vad som är bra tider på de olika distanserna. Det är väldigt beroende på olika löpares bakgrund.

  Men jag tror att många löptränande killar har möjlighet att klara 45 min, 1.40 och 3.30 på 10, 21 resp 42 km.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *