Jag erkänner att jag säkert har fler löparskor och mer träningskläder än jag kanske egentligen behöver. Men jag tycker det är kul med både löparskor och träningskläder och att få förnya sig ibland hjälper också motivationen. För även om ett par löparskor eller ett träningsplagg egentligen inte är utslitet så är det inte lika kul att använda det när det har 2-3 år på nacken.

Det senaste tillskottet i skoparken är två par från Adidas, nämligen adidas Marathon TR 10 och adidas adizero Haile adios. Man skulle kunna kalla det lite favoriter i repris. Jag har i sommar sprungit i en icke ”TR” Marathon 10 och ett tidigare par adizero adios sprang jag både Stockholmsmaran och Berlinmaran i.

Jag har inte provat dem än, men hoppas jag får tillfälle till det snart. Annars kommer jag väl fortsätta gå omkring med dojjorna på här hemma. :-)

adidas adizero Haile adios

adidas Marathon TR 10

Share Button