nytillskott i skoparken

Jag erkänner att jag säkert har fler löparskor och mer träningskläder än jag kanske egentligen behöver. Men jag tycker det är kul med både löparskor och träningskläder och att få förnya sig ibland hjälper också motivationen. För även om ett par löparskor eller ett träningsplagg egentligen inte är utslitet så är det inte lika kul att använda det när det har 2-3 år på nacken.

Det senaste tillskottet i skoparken är två par från Adidas, nämligen adidas Marathon TR 10 och adidas adizero Haile adios. Man skulle kunna kalla det lite favoriter i repris. Jag har i sommar sprungit i en icke ”TR” Marathon 10 och ett tidigare par adizero adios sprang jag både Stockholmsmaran och Berlinmaran i.

Jag har inte provat dem än, men hoppas jag får tillfälle till det snart. Annars kommer jag väl fortsätta gå omkring med dojjorna på här hemma. :-)

adidas adizero Haile adios

adidas Marathon TR 10

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. SNYGGA pjucks! Och den där världsrekordtiden lär stå sig ett bra tag (tror jag). Så du slipper byta skor, menar jag :-)

  2. Jag är grymt sugen på ett par Adios, såg att man kunde beställa dem från Start Fitness i UK från under 700kr, måste bara vara så fräck att jag tar mig till en butik och provar ut rätt storlek först (i butik i Sverige är ju priset 1200kr…) Har hört att Adios är ganska små i storlekarna men kanske 44 kan funka, har 43 i vanliga skor.

  3. Petra: Vi får hoppas att rekordet står sig ett tag eller så får jag köpa nya dojjor och det går ju också bra! :-)

    Staffan: Jag tycker adios är grymt sköna och så där lagom lätta så att man kan springa marathon i dem. När det gäller storleken vet jag faktiskt inte, jag har ungefär samma storlek på mina olika adidas, men visst, adiosen smiter åt lagom tight och skönt runt hela foten. Men som du säger, bäst är att prova först.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *