Tisdag = intervallpass med löpargruppen från gymmet. Idag var jag lite osäker om jag skulle hänga med löpargruppen från gymmet. Jag kände inte för intervaller (som det alltid är) utan hade hellre sprungit en längre lugn distans i eftermiddagssolen. Men, det blev intervaller med gymgruppen ändå.

Vi sprang precis som Szalkai & co på Sverige Springer ikväll, kortintervaller. 20 sekunders löpning varvat med 20 sekunder av någon benövning och så höll vi på så ett tag.

Men det jag ville fokusera på var att jag tror att både många löpare och huvudledaren för träningen har blivit bättre. Jag tycker också att träningarna är bättre nu än i början. Generellt tycker jag uppvärmningarna går lagom lugnt, det vi ska träna är genomtänkt och informationen bra. Och även om ledaren är med under intervallerna och kämpar som oss andra så är hon samtidigt duktig på att peppa alla runt omkring och kommer med genomtänkta kommentarer.

Även Szacke och Andreas tränar kortintervaller

Share Button