värk, från topp till tå

En del tycker kanske att en del värk är ganska skön och kanske till och med lite positiv. Och jag måste erkänna att jag tillhör den skaran. Men det finns ju olika typ av värk.

Redan i förmiddags kände jag av lite träningsvärk i vaderna från trapporna i lördags och i magen från passet på gymmet igår. Den värken har jag inget emot och det känns faktiskt ganska bra med lite träningsvärk för då borde träningen gjort lite nytta.

Men huvudvärken som smugit sig på mig i eftermiddag/kväll är inte lika skön och den kunde jag absolut varit utan. Det blir alltså ingen träning idag. Men jag har oftare positiv träningsvärk än negativ annan värk, så jag får vara nöjd ändå.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Apropå trappträniungen du gjorde – hur tycker du att den tar? Är det bara i benen eller även i höftböjare och mage?

    Hoppas du slipper oönskad värk idag!

    //R

  2. Ja du Roger, det var en bra fråga. Var känns trappträningen egentligen? Under eller direkt efter passet kan jag inte säga riktigt var det känns. Direkt efteråt när man är lite trött så skakar fötterna och kanske knäna. Men jag kan fortfarande inte säga att jag känner mig muskulärt trött i vader, lår, mage eller annat. Men kanske lite svag i låren, om det nu är samma sak.

    Annars tycker jag att träningsvärk är en ganska bra grej. 1-2 dagar efter trappträningen känns det i vaderna och det tycker jag är bevis nog för mig att det säkert har tagit i just vaderna. Där jag får träningsvärk, där har träningen gjort nytta!

  3. Heja! Hittar inte till det inlägget på din blogg nu, men kom att tänka på det igår när jag gick på mitt första core-pass hemma i Sverige. Dålig instruktör, dåligt pass! Otrolig skillnad mot grymma core-passen i POrtugal…

  4. Andreas: Precis, vilken skillnad. Och speciellt om passen var ute i solen på ”plankan”. Tack för bilderna förresten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *