löpbandssäsongen närmar sig

Jag gillar egentligen snö, men mest om jag ska använda den till nåt, typ åka skidor. Nu när det i stora delar av landet bara slaskar så är det mest i vägen. Att springa ute i blöt slask är inte riktigt min grej. Men vi är ju alla olika!

Istället inser jag att det snart är dags att börja springa mer på löpband igen. Och det funkar bra för mig, det är varmare inne och det är ljusare längre på kvällen än ute (men jag tycker gymmet kunde haft öppet en timme till). Men det är inte alltid det roligaste med löpband, men jag säger som jag brukar säga, löpbandsträning är bättre än ingen löpträning alls.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Jag beundrar alla som orkar stålsätta sig och skubba långpass på löpband. Respekt till er! För egen del blir det utomhuslöpning också i vinter – så länge det inte är snöstorm och meterdjup snö förstås.

  2. På samma sätt som utomhuslöpare kan beundra löpbandsrävar att palla springa långpass inomhus kan löpbandsrävarna beundra de som springer utomhus i ur och skur. :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *