tränaren/coachen är sjuk

Anders Szalkai är sjuk och kommer inte ner till Monte Gordo. Det var tydligen planerat att han skulle åka ner igår söndag, en dag senare än oss andra, men nu är han tydligen sjuk och kommer inte ner alls. För mig känns det tyvärr som en mindre katastrof. Att Szacke skulle vara här denna veckan var ju en stor anledning till att jag ville åka ner. Vad ska jag göra nu? Visst finns det andra gäster som springer, men det finns tyvärr ingen annan löptränare av varken Szackes kaliber eller som jag har så bra förtroende för.

Så vad ska jag göra nu? Just nu funderar jag nog mest på att dra ner lite på löppassen, framförallt intervallerna, och istället träna lite annat och prova på nåt nytt. Kanske lite core, kanske lite rörlighet och vem vet, jag kanske till och med går på ett yogapass.

SnabbaFötter i fint sällskap med Szalkai, MarathonMia och SvD-Petra

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Attans trist! Klart att dragplåster kan bli sjuka de också, men jag hoppas ändå du/ni får någon slags kompensation.

  2. Ja, alla kan ju bli sjuka, men visst är det trist. Någon kompensation blir det nog inte tal om, utan man får göra det bästa av det och försöka träna lite annat istället.

  3. Håller med, himla trist att Szacke inte är här – men vi har ju Lisa Blommé att rådfråga om löpning om inte annat :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *