Anders Szalkai är sjuk och kommer inte ner till Monte Gordo. Det var tydligen planerat att han skulle åka ner igår söndag, en dag senare än oss andra, men nu är han tydligen sjuk och kommer inte ner alls. För mig känns det tyvärr som en mindre katastrof. Att Szacke skulle vara här denna veckan var ju en stor anledning till att jag ville åka ner. Vad ska jag göra nu? Visst finns det andra gäster som springer, men det finns tyvärr ingen annan löptränare av varken Szackes kaliber eller som jag har så bra förtroende för.

Så vad ska jag göra nu? Just nu funderar jag nog mest på att dra ner lite på löppassen, framförallt intervallerna, och istället träna lite annat och prova på nåt nytt. Kanske lite core, kanske lite rörlighet och vem vet, jag kanske till och med går på ett yogapass.

SnabbaFötter i fint sällskap med Szalkai, MarathonMia och SvD-Petra

Share Button