När många andra idag laddar inför helgen på Lidingö lämnade vi landet och drog söderut. Vi landade i Berlin och tog oss in till hotellet lika spontant som vi brukar göra när vi är ute och reser. Vi bor bra mitt i stan och marabanan går utanför hotellet även om start och mål är någon annanstans i stan.

Det börjar märkas att jag nog faktiskt har laddat ganska bra för det här för jag äter mer än jag brukar och är ändå sällan mätt. Nu är alltså en av få gånger det är bra att sexpacket inte syns! :-) Det känns i kroppen också att det snart är något på gång. Jag tänker en del på loppet, på hur starten ska gå, vilken fart jag borde gå ut i och hur jag ska klara av det. Även om jag borde kunna räkna ut en snittfart utifrån en tänkt sluttid är det svårt att gissa sluttiden och då också svårt att tänka ut lämplig utgångsfart. Tiderna jag kanske tänker på och drömmer om är kanske inte så realistiska osv. Ja, ni märker hur det snurrar runt i skallen på mig. Och så har vi ju det här med vilket väder det kommer bli, men det är ju en annan historia.

Imorgon ska nummerlappen hämtas och den stora mässan besökas. Förhoppningsvis kommer det innebära att adrenalinet rinner till utan att nervositeten och oroligheten ökar. Även om det inte är första maran så känner jag att jag har tränat ganska bra och borde kanske kunna göra en okej tid och det är kanske det som gör att det flyger omkring lite fjärilar i magen. Men när starten går på söndag morgon är jag förhoppningsvis så redo jag för tillfället kan bli.

Share Button