Såja, då var sista passet innan maran på avklarat. Det blev egentligen inget riktigt löppass med lite snabbhet som det kanske var tänkt. Det blev istället bara lite gång för att komma upp i varv och sen en lagom lång stretch för benen.

Jag tror (och i det här fallet) hoppas att vad jag tränar sista veckan inte gör så mycket för resultatet på söndag, men det kan helt klart göra något för självförtroendet. Och visst, kan det göra något för självförtroendet så kan det ju också påverka resultatet.

Men nu ska jag mest försöka hålla mig ganska lugn, vila mer än vanligt och äta lite mer än vanligt. Det här med maten är ju lätt när man är hemma, men blir ju lite mer si och så när man ska ut o resa och hitta vettig mat på stan. Men, men, den mesta maten är väl bättre än ingen mat alls.

Share Button