Igår sprang jag från stan till stranden, nothing more nothing less.

Att jag skulle springa igår var klart, men jag hade inte bestämt vad, men så är det ganska ofta. Men när det var dags sprang jag runt i lägenheten och letade efter tänkta träningskläder lite överallt. Hur mycket träningskläder kan man ha tvätten? Sen är det väl som så också att man har kanske mer träningskläder än vad man gillar att använda, man vill ju ha ”sina favoriter” ganska ofta. Men ibland tycker jag att jag borde satsa på mer träningskläder. Men när jag väl kommer i de tankarna så brukar det bli mer än ett plagg och det brukar bli ganska dyrt. Nya skor står också på önskelistan.

Jag tog det från början lite smålugnt igår, men det rullar ju på ganska lätt på den ganska platta cykelvägen ut till stranden. Så allteftersom kom kroppen in i ett bra flyt och jag anar att det gick ganska så fort i mina mått i alla fall, kanske nånstans mellan 4 – 4,30 min/km. Jag är inte i så bra form att jag har så bra känsla för vilken fart jag springer i, men nånting sånt var det nog. Skönt att kunna få till ett bra pass när man inte tänkt så mycket på det innan.

Det är bara augusti, men turisterna har redan åkt hem, big mistake!

Share Button