Det är nu mitt i natten och jag har gått upp för att jag inte kan sova. Det blåser vilt och jag funderar lite på vad jag ska ha på mig om det regnar på lördag. Hade det bara varit ett vanligt millopp eller liknande hade det väl inte varit så farligt, inte ens för mig som inte gillar regn. Men nu har jag ju gått och anmält mig till ett 6-timmarslopp i Skövde och om det regnar i 6 timmar känns det lite mer komplicerat. Kan man springa runt i skidkläder med Gore-Tex?

Ska man ha flera olika par skor med sig för att byta ibland när de kanske blir dyngsura? En massa sockar kanske också är bra att ha? Benen fryser jag kanske inte så mycket om, men ett gäng tröjor kanske går åt? Keps känns givet!

Och även om det finns lite dricka och käk där kanske man måste tänka på att ha med sig eget om man vill ha varm dricka som nyponsoppa eller nåt. Det kanske kan vara bra om det är kallt och regnigt.

Jag tycker att det ska bli kul, men naturligtvis hoppas jag på bra väder. Men det kan ju också blir en 6-timmars kamp mot regn och kyla och längtan till en varm dusch. Tur att jag inte anmälde mig till 48-timmarsloppet!

Share Button