Efter en ny fyrverkeriresa, är jag tillbaka hemma igen och fick äntligen tummen ur för att göra något jag funderat på lite. Jag har anmält mig till något som skulle kunna bli ett ultralopp. Jag skriver ”skulle kunna bli” eftersom det är ett tidslopp på ”bara” 6 timmar och man vet ju inte hur långt man kommer, om det blir ultradistans eller inte.

Nu är det inte TEC jag anmält mig till (än) och därmed har jag inte toklång tid på mig för förberedelse. Men det behövs nog inte för 6 timmar, hoppas jag. Jag har anmält mig till ett 6 timmarslopp i Skövde nästa helg. Om inte annat hoppas jag att det kommer göra att nästa veckas veckomängd blir bra.

Några fler som ska springa något ultralopp i höst? Eller är det TEC nästa vår som gäller?

En liten bild på hoppet efter förra (mitt första) ultralopp

Share Button