dags för ultra igen, förhoppningsvis

Efter en ny fyrverkeriresa, är jag tillbaka hemma igen och fick äntligen tummen ur för att göra något jag funderat på lite. Jag har anmält mig till något som skulle kunna bli ett ultralopp. Jag skriver ”skulle kunna bli” eftersom det är ett tidslopp på ”bara” 6 timmar och man vet ju inte hur långt man kommer, om det blir ultradistans eller inte.

Nu är det inte TEC jag anmält mig till (än) och därmed har jag inte toklång tid på mig för förberedelse. Men det behövs nog inte för 6 timmar, hoppas jag. Jag har anmält mig till ett 6 timmarslopp i Skövde nästa helg. Om inte annat hoppas jag att det kommer göra att nästa veckas veckomängd blir bra.

Några fler som ska springa något ultralopp i höst? Eller är det TEC nästa vår som gäller?

En liten bild på hoppet efter förra (mitt första) ultralopp

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. TEC är redan fullt bara så du vet. De har en reserv-lista så det finns nog stor chans att få plats fortfarande men om du vill springa så rekommenderar jag dig att anmäla dig nu. Jag hade tänkt att ta revanch då jag bröt förra året men jag har inte anmält mig och jag tror inte det blir någon ultra nästa år.

  2. Kul med Skövde! Jag är anmäld till TEC 100 miles nästa år. Blir kanske Skövde i mars.

    Du kan nog greja en riktigt bra distans på 6-timmars – kul! Om du vill köra TEC så finns väl kortare distanser än 100miles, 50k, 50 miles, 75 miles… barasåruvet :D

  3. En plats på TEC löser sig och skulle det vara så skulle jag säkert anmäla mig till 100 miles. Men jag har sett att Boston går en vecka senare, kanske liiite tajt!

    Vi får se hur det går i Skövde, men det blir kul att komma in i ultramatchen igen. På med pannbenet bara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *