Jaha, så har vi då fått finbesök av SvD-Petra. Petra har tagit lite semester och passar på att hälsa på i Halmstad. Vi får väl se hur mycket semester det blir eller om det blir mest träning. Men jag tror nog vi ska lyckas hitta en bra mix av träning, semester och nöje här i Halmstad.

Det kan nästan låta maniskt, men nästan direkt efter att jag hämtat Petra på flyget och åkt hem till lägenheten så bytte vi om för en liten joggingtur. Egentligen inte för att vi hade bråttom till träningen utan mer för att vi skulle hinna med det innan middag och lite snack blogg- och träningssnack på balkongen innan det blev natt.

Joggingrundan hamnade på behagliga 6.30 min/km, en fart jag sällan hittar till när jag springer själv men som kanske ligger nära till hands när/om det blir dags för ultra. Vi sprang och pratade om allt möjligt, jag tror inte det var tyst många sekunder på den rundan. Vi följde Nissan uppåt och rundade Frennarp innan vi tog andra sidan Nissan tillbaka hem till lägenheten.

Nu är det natten och jag borde sova för vem vet vad Petra vill hitta på imorgon!

SvD-Petra och Snabba Fötter på 5-milsresa i Portugal

Share Button