Shoppa löparprylar på nätet

Jag är på gång att shoppa ett par löpardojjor på nätet. Som det ser ut nu kommer jag använda startfitness. Vilka andra bra shoppingsajter kan ni rekommendera för att shoppa löprelaterade prylar?

När jag väl ska shoppa borde jag kanske försöka hitta lite av varje när jag ändå är igång. Det är ju lite så att frakten känns billigare om den sprids ut på fler prylar. Så vad shoppar ni mer för löprelaterade prylar på nätet?

Mina Adidas Adizero Adios shoppade jag på StartFitness

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Jag har förutom på startfitness handlat på runningwarehouse.com.
  Runningwarehouse är amerikanskt så det är amerikanska priser på sakerna, men då tillkommer en del frakt (ca 45-50 dollar för två par skor) och dessutom moms och tull (som dock betalas till fraktbolaget i efterhand). Därför ska man nog räkna lite i förväg för att se hur mycket man egentligen tjänar. Men de är riktigt snabba på att leverera. Båda mina beställningar därifrån har nått mig mindre än en vecka efter beställningen, och då ligger de ändå på amerikanska västkusten.

 2. Bra tips! Jag är usel på att nätshoppa. Brukar Googla det jag ska ha och sen se vad jag hittar. Därför har det blivit olika sajter varje gång.

 3. Förutom Startfitness brukar jag använda mig av wiggle.co.uk och prodirectrunning.com, kollar vilka som har rätt storlek, färg och bäst pris för tillfället.

  Om jag handlar från startfitness beställer jag alltid lite extra moremile strumpor, tycker det är riktigt bra!

 4. Tjena,

  Jag beställde nyligen skor från Millet Sports (http://www.milletsports.co.uk), (Asics Gel Kayano för 1200 inkl frakt istället för 2000kr.)

  Jag tittade på de andra siterna som nämndes i denna tråd men ingen hade skor i min storlek (stora)..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *