Inspirationskväll gav dubbla pass

Efter gårdagens inspirationskväll var jag nöjd över vårt lilla event, men också inspirerad till tusen av våra föredragshållare. Trots att jag egentligen, sakta men förhoppningsvis säkert, är på väg tillbaka från skada så blev det ett dubbelpass idag. Jag tränar väldigt väldigt sällan dubbla pass, men nu känner jag att om jag ska komma tillbaka så fort som möjligt gäller det att sätta fötterna i skorna ganska ofta.

Det resulterade i en 6 kilometersrunda vid lunch och ungefär en mil på kvällen. Farten vet jag inget om och det är inte så viktigt heller. Vaden känns i princip ingenting och det hoppas jag den fortsätter med. Imorgon tar vi nya tag, vad det blir då får vi se imorgon.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Oj vad bra. Och dessutom guld att du inte känner av vaden. Fortsätt så! Det verkar ha varit en riktigt lyckad kväll och som jag skrev hos Ingamrie, hoppas ni anordnar något sådant i Malmö. Det är en hel del löpare som hittat ut här nu:)

  2. Snygg sida du ordnat!

    Skönt att din vad nu verkar hel. Skynda långsamt

  3. Ta’t piano så klämmer du till med 2:40 snart! Tja, varför inte flytta eventet till Malmö härnäst?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *