Gårdagens inspirationskväll

Igår arrangerade jag och Petra en inspirationskväll för marathonlöpning på Runners Store i Stockholm. Runners Store och Maxim ställde upp med tilltugg och sportdryck. Vi tycker själva att det hela blev riktigt lyckat och alla verkade nöjda med kvällen.

Själv blev jag framförallt inspirerad av EM-löparen Anna von Schenck som berättade om hur hon ganska snabbt kapade mycket tid på sin marathontid genom att träna mer intervaller och snabbhetspass. Jag vill också bli snabbare på maran och det är nog både långpass och snabbhetspass som krävs för att jag ska kapa 5-10 minuter på min maratid. Men, för att göra en bra tid i Berlin Marathon till hösten har jag hela sommaren på mig att träna. Men då måste jag träna bättre i sommar än vad jag brukar göra på sommaren.

Jag och EM-löparen Anna von Schenck

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Tack så mycket för en trevlig kväll! Jag är fortfarande nervös men det var jättebra att få så många tips!
  Kul att vi träffades!
  :)

 2. Petra: Japp, det gjorde vi!

  fine: Tack själv! Mina föräldrar drog iväg och sprang Honolulu Marathon för några år sen. Jag var ganska avis!

 3. Hej. Jag har en fråga ang. marathon:
  Hur hanterar man tröttheten efter tre mil? Mentalt och fysikst?
  :D
  Jag är så rädd om hur kommer att kännas då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *