Springa med ljudbok

Jag tror det blir allt vanligare att springa med någon form av ljud i öronen, inte minst efter att Coronan kom och vi kanske började springa mer ensamma. För mig var det så i alla fall. Och att jag har hittat hörlurar som faktiskt sitter kvar när jag springer, det har jag haft svårt med tidigare. Nu använder jag hörlurar från Sudio som jag sett att många andra också gör.

Först lyssnade jag en del på musik och det gör jag fortfarande ibland. Sen blev det en del poddar och det gillar jag, men jag märker också att berättande poddar eller poddar som faktiskt ger mig något av värde passar mig bäst. Och jag funderar också på böcker och kom över den här sajten https://1miljonboktips.se som också har en flik för just ljudböcker som iofs är tom än så länge. Men eftersom de flesta böcker även finns som ljudböcker så går det ju att lösa ändå, ofta är det just förslag på böcker som jag kan behöva. Här kan man kanske hitta bra sällskap på löprundorna, inte minst på långpassen och inte minst om man springer på löpband. :-)

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. När jag springer ute har jag aldrig ljud i öronen. Jag tycker det blir så avskärmande. Jag vill njuta av det jag har runt om mig. Naturens ljud.
    Samt att jag vill vara uppmärksam om jag springer i trafik etc.
    Men om denna vinter nu tvingar in mig på löpbandet ja då kanske jag ska testa att ha nåt i öronen för att övervinna tristessen. Men ja bra lurar är ett måste då, man vill inte ha nåt som trillar ur eller trasslar med sladdar. Tack för tips på boksiten, ska kolla in den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *