Ska 2021 bli ditt år med hjälp av löpcoaching? 2020 har varit ett annorlunda år för de flesta av oss och även vi löpare som gillar att springa lopp är såklart drabbade. Men att springa och hålla oss i form vill de flesta av oss ändå och många passar också på att utveckla sin löpning under 2020, trots att det är mycket färre lopp än vanligt. Och nu när vi är inne i september och det börjar bli höst så är det också vanligt att vi börjar blicka fram mot nästa säsong. Vi kanske anmäler oss till Göteborgsvarvet och andra lopp som går under våren.

Att ta hjälp för att utvecklas som löpare kan vara både inspirerande och kul och självklart också hjälpa till att nå de mål man sätter upp. Kontinuitet är som vanligt A och O och att då börja tänka på och träna inför vårsäsongen 2021 redan nu i höst 2020 kan vara en bra plan. En annan bra idé är att ta tag i och förbättra sin löpteknik mot en effektivare och skonsammare löpning. Under fliken ”Löpcoach” har jag delat upp de löpcoachtjänster jag erbjuder till privatpersoner och de löpcoachtjänster jag erbjuder till företag och det finns tjänster anpassade både för online och genom att träffas fysiskt.

Önskar du ett annat upplägg eller har några frågor så maila snabbafotter@gmail.com eller ring 0706 117 117.

Löpcoach

Löpcoach SnabbaFötter

Share Button