Känner ni till LG Skoog? Han kör lite omstart på sin blogg lite allt som oftast. Min blogg har ju legat lite i dvala ett tag, men jag känner för att plocka upp den igen, hoppas det är någon som vill läsa, annars får jag helt enkelt se det som lite egen terapi att skriva av mig om hur det går i träningen. För att öka chanserna till en lyckad omstart nummer X så tar jag hjälp för att ge bloggen ett nytt utseende och det utseende den har just nu kommer säkert att ändra sig lite, vi provar oss fram så var inte förvånad om bloggen byter utseende ibland närmsta veckorna.

Under tiden som det varit tyst på bloggen har jag iaf fortsatt med instagram och där hittar du mig nu på kontot ”snabbafotterkenth” och det är alltså jag som är Kenth. Fötterna har absolut varit snabbare än vad de är nu, så ni förstår att det ju bara är ett påhittat namn, precis som de som kallar sig något med ”marathonförnamn” utan att de springer marathon speciellt ofta. Att fötterna inte är så snabba som de har varit och förhoppningsvis fortfarande kan vara är för att jag har haft problem med en häl och en vad sedan augusti och jag har därför inte kunnat springa så mycket och det har heller inte känts så kul att göra det när det mest strular. Nu är jag och kroppen förhoppningsvis på gång igen, inte vad gäller träningsmängden men kroppen borde hålla iaf, hoppas jag.

På samarbetsfronten är jag väldigt tacksam och stolt för samarbetena jag fortfarande har med Craft och KLM. Det är en fantastiskt skön känsla när man känner att man är så nöjd med sina samarbetspartners att man inte vill byta bort dem mot något annat företag inom samma segment och så känner jag med både Craft och KLM. Och det går bra för både Craft och KLM. Craft fortsätter leverera med kvalitet och är specifika med vad kläderna ska användas till för idrott, det kan t ex skilja på löpning, cykel och längdskidåkning utifrån vårt rörelsemönster. Och KLM utökar med nya spännande destinationer runt om i världen, där Split i Kroatien är en av dem. Jag reste till Split och ut till ön Hvar i somras och med tanke på hur mycket svenskar och idrottare jag märkte var i Kroatien i somras så vad det nog ett bra val av ny destination. KLM var också först i världen med att flyga reguljärt transkontinentalt på biobränsle; varenda flight Los Angeles-Amsterdam går på jetbränsle tillverkat av använda matoljor. Nytt på samarbetsfronten är det schweiziska skomärket ON Running som jag började testa lite smått i början av sommaren och föll pladask och fick förmånen att inleda ett samarbete även med dem. ON är ett relativt nytt märke på den svenska marknaden men jag har sett det tidigare när jag sprungit lopp utomlands. Och det är jättekul att så många har sett att jag börjat springa med detta märke, framförallt via instagram, och ställt nyfikna frågor både via sociala medier och direkt till mig live. Och så det senaste tillskottet, som jag än så länge testar lite, är Umara, nutritionsmärket för idrottare som de härliga grundarna Simon och Tommy kallar det. Och jösses alltså, Umara kommer stort, killarna har fattat grejen, de vill i grund och botten hjälpa individer att prestera mera, och att ha den tanken istället för några affärsmål tror jag är en framgångsfaktor i längden. Och får man uppdraget att bli officiell leverantör av sportdryck till svensk friidrott så har man nog koll på sina produkter och dess näringsinnehåll. De har också många triathleter som ambassadörer och de är ju också en målgrupp som verkligen behöver det bästa i en så konditionskrävande idrott.

Jag hoppas ni tycker det är lite kul att jag nu planerar en liten omstart av bloggandet om min löpning, allt från tankarna kring min träning och löpningen till mina resor runt om i världen för att springa lopp eller träna på sköna platser.

Löpträning på ön Hvar i Kroatien i somras!

Share Button