En av många positiva delarna med att åka till Boston och springa Boston Marathon är att våren oftast har kommit längre i Boston än hemma i Sverige. Och ja, jag tycker vädret är en del av resan och jag gillar att lämna Sverige för ett klimat som är skönare, som när jag i november åkte till Valencia och sprang Valencia Marathon. En enkel flygning och några timmar senare satt man på ett café i solen i Valencia. I år har jag kanske lite tur här i Boston för det var bara ett par veckor sedan (eller nåt sånt) som det snöade här och nu har det tydligen kommit snö och är kallt hemma i Sverige.

Skärmavbild 2017-04-16 kl. 05.37.10

Skärmavbild 2017-04-16 kl. 05.37.39

I vanliga fall när jag är i Boston så brukar jag inte springa något innan loppet. Men nu när jag är med på ett event som Lululemon arrangerar så finns det också arrangerade korta 5 kilometers joggar och det kan också ses som lite sightseeing och visst är det lite kul att man faktiskt får se mer av en stad eller en omgivning i löparskorna. Dessa lugna joggar har känts bra och det är klart, varför skulle de inte göra det, fint väder, lugn fart och bara 5 kilometer. Detta är också något som jag ska ta med mig hem till Sverige, att känna att jag kan jogga 5 lugna kilometer och det räknas ju faktiskt det också.

IMG_1595

IMG_1596

 

Share Button