Årets resa till Boston Marathon har jag väldigt fin hjälp av flygbolaget KLM och i år är också Lululemon med och gör resan lite annorlunda. Min resa startade i torsdags med att jag åkte ut till Arlanda så att jag hann förbi loungen en liten stund för en sen frukost, för flyget med KLM gick inte förrän 11.15. Skönt att det inte var en jättetidig morgonflight och jag hade också turen att bli uppgraderad till business class, det tackar jag ju inte nej till. En mellanlandning på Schiphol i Amsterdam som jag är väldigt van vid nuförtiden och sen bar det av för långflygningen över Atlanten till Boston.

IMG_1571

IMG_1573

IMG_1575

Förr kunde jag känna att långflygningar var jobbiga och tråkiga men nu har jag börjat gilla dem och ser fram emot dem. Jag kan se fram emot att sitta i flera timmar och bara fundera på allt mellan himmel och jord eller inte på något alls. Det blir liksom en extra avkoppling när man inte kan göra så mycket och då tänker jag på att man inte har någon uppkoppling till internet. Att landa i Boston är lugnare än i t ex New York och med en snabb scanning av fingrarna i automaten så är man nästan klar för att ta sig in till the city of Boston.

Till denna helg med Boston Marathon har Lululemon samlat ihop 80 löpare från hela världen som ska springa Boston Marathon. De har abonnerat ett hotell (the Verb) och lite valfria aktiviteter finns också på schemat där några enkla men roliga 5 km rundor känns mest lockande. Eventet började under fredag eftermiddag och då blev det också en lugn joggingrunda på ca 5 km. Jag tycker det kan vara svårt att veta var man ska springa i nya städer men det är också en del av charmen, att man inte riktigt hittar och får trassla sig fram och upptäcka saker under tiden. Jag själv och många med mig var ganska trötta efter resan så det blev en tidig sänggång och det var inga problem med att somna.

Share Button